Mimoza Shkodra publikon fotografinë e parë pas fejesës me Seldin, zbulon unazat e veçanta të çiftit

Këngëtarët Mimoza Shkodra dhe Seldi Qalliu kanë kurorëzuar dashurinë e tyre me fejesë natën e mbrëmshme (e enjte).

Gjithçka është zhvilluar në një ceremoni private në Zvicër me shumë të ftuar miq, familjarë dhe disa kolegë.

Lajmi për këtë fejesë fillimisht është mbajtur në fshehtësi, deri sa këngëtarja Pandora publikoi me dyshen nga ceremonia, duke i uruar ata kështu për fejesën e tyre.

гис-технологии
ткани для вышивания