19 Shkurt 2018
RSS Facebook Twitter Linkedin Digg Yahoo Delicious

AKTUALE KRYESORË

KUVENDI E PËRFUNDON MANDATIN ME DREKË

KUVENDI E PËRFUNDON MANDATIN ME DREKË

Zyrtarisht sot ka mbyllur punimet Kuvendi i Kamenicës për këtë...

PERBALLJA E KATËRT E KANDIDATËVE PËR KRYETAR TË KAMENICËS

PERBALLJA E KATËRT E KANDIDATËVE PËR KRYETAR TË KAMENICËS

Arsimi, shëndetësia, mungesa e ujit të pijes, infrastruktura shkollore e...

PRANGA INSPEKTORIT NE KAMENICE, MORI 500 EURO RYSHFET

PRANGA INSPEKTORIT NE KAMENICE, MORI 500 EURO RYSHFET

Një zyrtar i lartë në Komunën e Kamenicës është arrestuar...

Kandidati i VV-së merr kredi për të shkolluar vëllain

Kandidati i VV-së merr kredi për të shkolluar vëllain

Kandidati për Kryetar të Kamenicës nga VV, Qëndron Kastrati, muaj...

JETA E VDEKUR KULTURORE NË KAMENICË

JETA E VDEKUR KULTURORE NË KAMENICË

Ndonëse të gjithë kandidatët për kryetar kanë bërë premtime megalomane...

KUVENDI E PËRFUNDON MANDATIN ME DREKË

Zyrtarisht sot ka mbyllur punimet Kuvendi i Kamenicës për këtë mandat. Asambleistët kanë votuar për mbulimin e shpenzimeve për nxënësit e konviktit “Gjon Serreqi”. Kryesuesi i Kuvendit, Bajram Dërmaku ftoi asambleistët për një drekë të përbashkët në takimin ‘lamtumirës’, por disa asambleiste e refuzuan. Kjo legjislaturë do të mbahet mend si ndër asambletë më të dobëta në Kamenicën e pasluftës, asamble që nuk e miratoi buxhetin dhe me shumë shkelje e vendime të kthyera nga ministritë përkatëse.

RADIO 24 LIVE

RRJETI SOCIAL FACEBOOK