Kandidati i VV-së merr kredi për të shkolluar vëllain

Kandidati për Kryetar të Kamenicës nga VV, Qëndron Kastrati, muaj më parë kishte dhënë banesën e cila i ka takuar familjes së tij si familje dëshmori për familjet në nevojë.

Mirëpo, sot në Jeta në Kosovë, vëllai i vogël i Qëndronit dha edhe informacione të tjera për veprat e mira të Qëndronit. Ai rrëfeu për sakrificat e Kastratit për t’i ndihmuar motrën dhe vëllezërit të shkollohen.

Me t’u bërë deputet, Qëndroni ka hyrë në kredi për t’ia mundësuar vëllait të tij të vogël shkollimin në një nga universitetet më të mira në botë. Edhe vëllai tjetër i tij vijon shkollimin në një universitet tjetër i cili është i rankuar ndër 5 më të mirët në botë.

Motra e Qëndronit studion magjistraturën në Vienë të Austrisë. Ndërsa vëllai i dytë ka bërë specializim në Amerikë. Në storjen e Jeta në Kosovë, Festoni shprehet falënderues për mbështetjen që i ka dhënë Qëndroni për t’u shkolluar e edukuar.

гис-технологии
ткани для вышивания