19 Shkurt 2018
RSS Facebook Twitter Linkedin Digg Yahoo Delicious

AKTUALE KRYESORË

KUVENDI E PËRFUNDON MANDATIN ME DREKË

KUVENDI E PËRFUNDON MANDATIN ME DREKË

Zyrtarisht sot ka mbyllur punimet Kuvendi i Kamenicës për këtë...

PERBALLJA E KATËRT E KANDIDATËVE PËR KRYETAR TË KAMENICËS

PERBALLJA E KATËRT E KANDIDATËVE PËR KRYETAR TË KAMENICËS

Arsimi, shëndetësia, mungesa e ujit të pijes, infrastruktura shkollore e...

PRANGA INSPEKTORIT NE KAMENICE, MORI 500 EURO RYSHFET

PRANGA INSPEKTORIT NE KAMENICE, MORI 500 EURO RYSHFET

Një zyrtar i lartë në Komunën e Kamenicës është arrestuar...

Kandidati i VV-së merr kredi për të shkolluar vëllain

Kandidati i VV-së merr kredi për të shkolluar vëllain

Kandidati për Kryetar të Kamenicës nga VV, Qëndron Kastrati, muaj...

JETA E VDEKUR KULTURORE NË KAMENICË

JETA E VDEKUR KULTURORE NË KAMENICË

Ndonëse të gjithë kandidatët për kryetar kanë bërë premtime megalomane...

JETA E VDEKUR KULTURORE NË KAMENICË

Ndonëse të gjithë kandidatët për kryetar kanë bërë premtime megalomane në sferën e kulturës, aktualisht ‘jeta’ në këtë sektor është shuar tërësisht.

Ka vite që në sallën e teatrit nuk është bërë asnjë shfaqje poashtu edhe në kinema nuk është shfaqur asnjë film. Salla e teatrit përdoret për mbledhje e takime të partive politike, e mbledhjeve komemorative.

Ansamblet dhe grupet tjera kulturore në Komunën e Kamenicës, problemin më të madh e kanë mungesën e mjeteve financiare, të cilat do tu shërbenin për përgatitje profesionale dhe teknike si dhe për pjesëmarrje në festivale dhe aktivitete të tjera, me të cilat merren si ansamble në përgjithësi.

Komuna e Kamenicës në përgjigjet e tyre kanë thënë se janë munduar që t’i mbështesin dhe shifra mesatare vjetore në 4 vjeçarin e fundit sillet rreth 5000 euro

RADIO 24 LIVE

RRJETI SOCIAL FACEBOOK