Articles

Tërmet në disa qytete të Kosovës

termetKamenicë - (RADIO24) - Sot rreth orës 9:15 në Prishtinë është dëgjuar një tërmet i vogël.
Tërmet po ashtu ka pasur edhe në disa komuna të Kosovës.
Sipas lexuesve të zëri.info, në Vushtrri tërmet ka pasur rreth orës 9:05, në Skenderaj rreth orës 9:10 dhe në Podujevë rreth orës 9:13 minuta
Vushtrria po goditet fuqishëm por pa dëme materiale për dy ditë radhazi pasi që edhe të shtunën rreth orës 9:00 ka pas dridhje të tokës.
Vlersoje këtë lajm./radio24/

DËGJONE RADIO 24 LIVE